NYHETER

 • Läs vår nya folder om Granab på massiva träbjälklag/KLT.

 • Effektivt på alla sätt

  Hur bygger man ett klimatsmart, industrialiserat bostadshus på det mest optimala sättet? Det har vi, Consolis (Strängbetong och Spenncon) och Partab samarbetat om och presenterar här en kort och informativ film om hur du bygger på kort tid genom effektiv logistik, minimala uttorkningstider och med goda ljudegenskaper.

  Vi ser fram emot att du tar dig några minuter och tar del av denna film för att få till en succé i ditt nästa projekt.

 • Mindre klimatpåverkan med hjälp av Granab Golvregelsystem

  Att Granab Golvregelsystem är bättre ur miljösynpunkt än det som vi konkurrerar med, det vill säga olika typer av spacklingar och pågjutningar, är ju något som vi själva pratat om länge men nu finns det också flera oberoende utredningar som visar det samma.

  Som exempel så visar Strängbetong/Spenncon detta i sitt nya byggsystem Studios, vi levererar mer och mer till många projekt i KL-trä och nu har också Sveriges Byggindustrier gjort en mycket intressant jämförelse mellan fem sätt att bygga hus. Granab är med i de två system som visar bäst resultat när klimatpåverkan skall minskas.

  Läs mer om Sveriges Byggindustriers rapport

 • Besök oss på Nordbygg, Stockholmsmässan 10-13 april

  För kostnadsfritt besök gå in på Nordbyggs hemsida och använd koden granabnb18
  Hoppas vi ses!

 • Mindre CO2-påverkan med Granab än pågjutningar

  Att vi har en mindre CO2-påverkan än pågjutningar av olika slag är känt sedan länge. Vi är mycket glada för att Strängbetong tagit till sig detta och har med sig Granab Golvregelsystem i sitt nya byggkoncept.